Updating TapaTalk

  • Help support Chopped Baggers :

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
I don't know, I am about to pull my freakin hair out though!!!!!!!!!!

This shit NEVER works as intended....
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
All right guys....

You MUST delete ChoppedBaggers.com from your list of forums in the TapaTalk app, then use the search tool to find ChoppedBaggers.com and login.

Failing to do this will gauruntee you will have problems.
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
For those who have deleted choppedbaggers from your TapaTalk browser and "re found" it, is it working correctly?
 

SUAVE

Well-Known Member
Messages
1,394
Location
Carlsbad NM
Yea mine is saying picture invalid and talking for ever to load. I already deleted and re found it. Still nothing....
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
Yea mine is saying picture invalid and talking for ever to load. I already deleted and re found it. Still nothing....

Don't know what to say, its working fine here.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
Loaded another update today...

TapaTalk doesn't seem to be working correctly now "like always."

Bare with me. Most likely I'll have to delete the forum from TapaTalk and reconnect it.

If that happens all TapaTalk users will need to delete the forum then browse to it again inside the TapaTalk ap.

What a pain in my butt....

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
What's the status guys???

If you haven't already, delete the forum and find it again in TapaTalk.

Sent from my SCH-I535 using Tapatalk 2
 
Top