site seems slow today

  • Help support Chopped Baggers :

Opunui

Well-Known Member
Messages
3,325
Location
Oahu/ East side
I'm having the same problem..so slow. Started yesterday and I was going to ask Bill the same question about his server. It would load the the home page but to go into another post would not load up.

Seems ok this morning. It's only 5:30 am
 

wtf6316

Well-Known Member
Messages
600
Location
DFW Area, TEXAS
having problems here in Afghanistan. Thought it was just me. Pages wont load and says error. i have to refresh a few times and it shows up.
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
I am out of town, it will be tomorrow night before I can troubleshoot the problem...

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
 

yardsale

Up in da one fiddy...
Messages
1,272
Location
Colorado
I'm in Cheyenne, WY and it's working pretty good (for the record, Wyoming has the same connection speed as Pluto...)
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
I have gotten over 100 error messages to my email, definately something going on that I'll tackle when I get home.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
 

ramnj

One of THE 150!
Messages
1,037
Location
NJ
Haven't had a problem since it was reported. Don't think its the site.
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
Waiting to hear back from the server folks...

Sent from my ADR6400L using Tapatalk 2
 

wtf6316

Well-Known Member
Messages
600
Location
DFW Area, TEXAS
funny thing Nautical. I clicked the link in my email and got the same error. had to refresh 5 times to get on the site. its hit or miss but mostly miss.
 

Latest posts

Top