LED Front and Rear signal questions

InMotionJosh

One of THE 150!
Messages
470
Location
South Florida
Am I going to need to add anything for my front and rear signals to work properly after changing to LED? I am running Sinsiter LED Brake Lights and a single led for each front signal. Any suggestions?
 

Nova606

One of THE 150!
Messages
366
Location
S.E Wisconsin
Well have not played around with Shope's stuff yet but you will need a resistor if the LED do not have one buil in. You should be able to find a plug and play one availible, just make sure that the it is compatible with the HD security system and that the resistor is "insulated" so it will not interfere with the radio... Not a big deal I think one can be had for under $100.00 I forgot which one I put on my bike but I have all LEDs and everything works perfect now. If you want I can pull my side cover off when I am at home and check.
Am I going to need to add anything for my front and rear signals to work properly after changing to LED? I am running Sinsiter LED Brake Lights and a single led for each front signal. Any suggestions?
 

yardsale

Up in da one fiddy...
Messages
1,272
Location
Colorado
My LEDs worked but they blinked really fast without the load equalizer. I bought a Biketronics BT-801 but be careful ordering... there are four versions of the BT-801 depending on your bike.
 

Nova606

One of THE 150!
Messages
366
Location
S.E Wisconsin
My LEDs worked but they blinked really fast without the load equalizer. I bought a Biketronics BT-801 but be careful ordering... there are four versions of the BT-801 depending on your bike.
That is what I used, the bike tronics one... I think I had to go with the blue or grey one... One is for w/ and one is for w/o the radio... Good quality product and it is also fused
Brian was showing me some shit Namz made, check out their website.
I have NAMZ for my 02 relocating sensors for the KW exhaust that I had on my bike. Great product and Tech support. Mine had the wires reversed in one of the plugs. Easy fix.
 

Gdub

One of THE 150!
Messages
589
Location
T-Town AZ
Brian was showing you his shit?????? man you guy's are tight.................. LOL
Not his. Just some, he was like hey look at this shit right here... and I did.... in this case the shit was a NAMZ module. I was like hey that is some neat shit.
 

slothy

Balls
Messages
7,352
Location
St. Clair Shore, Mi
josh i use a namz box (paul sells em) - takes care of led load issue and lets me use brake/turn on a 3 wire setup that pauls leds use. i the sinister are 4 wire correct?

man...geoff are a kiss and tell kinda guy huh ahahha
 

Gdub

One of THE 150!
Messages
589
Location
T-Town AZ
Brian, I briefly looked at the sinister tail lights and their wiring. I think it is possible without the Namz box, may need to purchase a load equalizer. I will know when the dang bags come in.
 

slothy

Balls
Messages
7,352
Location
St. Clair Shore, Mi
i didn't run up fronts, just the namz box and natives rears no fast blink, so wondering if they are on the same "circuit" - ill dig up service manual today when i get home and check out diagram.
 

Classic$98

One of THE 150!
Messages
822
Location
Waukesha, WI
You should just need one to plug in and will take care of front and rear. I only have one plugs in under the seat between the fender and battery box.
 

Latest posts

Top