Help with cable routing

  • Help support Chopped Baggers :

Bagged64

Well-Known Member
Messages
1,774
Location
Apple Valley, Ca.
Can someone help me with pictures or just advice on how to run my throttle, idle and brake cable on my 2002 Road King. I Just put on the 16" apes and no matter how I run my cables they bind. Maybe they are too long or too short. I was advised to get 8+ cables. With the nacelle off they don't bind. Once it's on it does. Any help is appreciated.
 

ILLEGAL REGAL

Well-Known Member
Messages
73
Throttle/idle/brake backside of bars behind the trees, clutch off the front side by the nacelle


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
 
Last edited:

Bagged64

Well-Known Member
Messages
1,774
Location
Apple Valley, Ca.
Thanks. That's what I did and got the best result. Hopefull the rumble of the motor will help it return back.

I'm wondering how people run cable clamps. Anytime I try to pull cables close to the bars the bind even worse.
 

Bill

I used to own some shit!
Messages
7,115
Location
Omaha NE
My King would stick too... My cables were 4"-5" too long.

Running it didn't happen though from the engine vibration.

Sent from my ADR6400L using Tapatalk
 

ILLEGAL REGAL

Well-Known Member
Messages
73


Try this


Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
 

Bagged64

Well-Known Member
Messages
1,774
Location
Apple Valley, Ca.
Thanks Illegal regal. I was going to try that but cables were way too long. Ended up screwing with it today and moving things around in the nacelle running the cables many different ways and finally everything started working correct. Now time to get some wild1 cable guides to make it look real nice. I'll get a picture up in a little bit of what I did.
 
Top